ΝΕΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ (21/12/2014)

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις ζωνών του συλλόγου μας, στις 21/12/2014, στο κλειστό γήπεδο Βριλησσίων (Ολυμπιονικών Σπύρου Λούη).

Το γήπεδο κατάμεστο από γονείς και φίλους του αθλήματος, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών, που κατέκτησαν την επόμενη ζώνη τους.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η επίδειξη των αθλητών με μαύρη ζώνη, που περιείχε τεχνικές αυτοάμυνας εναντίον πολλών αντιπάλων, εντυπωσιακές θραύσεις ξύλων, μάχη με κοντάρι και νουντσάκο και πούμσε.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Νίκος Μποσινάκος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου.

Ιδιαιτέρως συνεχάρει τη δασκάλα του συλλόγου κα Μαρία Ευσταθίου 6o ΝΤΑΝ TAE – KWON – DO W.T.F., η οποία απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι με την αξιόλογη και αξιοθαύμαστη δουλειά της, που επί σειρά ετών εκπαιδεύει τους αθλητές του συλλόγου, πετυχαίνει αυτά τα άριστα αποτελέσματα.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ 7/06/2014

Οι αθλητές του Συλλόγου προετοιμάζονται εντατικά για να εξεταστούν το Σάββατο στις 7 Ιουνίου στις 10:00π.μ προκειμένου να αποκτήσουν την επόμενη ζώνη τους. Οι εξετάσεις θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

EΠΙΔΕΙΞΗ 15/12/2013 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθει και αυτή τη φορά η επίδειξη του TAE-KWON-DO <<Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ>>.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2013, οι αθλητές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Βριλησσίων και μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, παρακολούθησαν μια θεαματική επίδειξη ικανοτήτων στο άθλημα, από αθλητές του συλλόγου με μεγαλύτερες ζώνες (σημαίνει υψηλό επίπεδο τεχνικής). Η επίδειξη καταχειροκροτήθηκε από αθλητές και κοινό και η προπονήτρια Μαρία Ευσταθίου, 6ο DAN W.T.F, έλαβε θερμά συγχαρητήρια.

Στη συνέχεια ακολούθησαν εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών. Όλοι οι μαθητές κατέκτησαν επιτυχώς την επόμενη ζώνη τους και όλη η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν να φανούν αντάξια των προσδοκιών μας. Ένα μπράβο και στους γονείς που τα στηρίζουν στις προσπάθειές τους.

Νεο τμημα Kick Boxing

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 21:00, ξεκινά το νέο τμήμα Kick Boxing με τον προπονητή κ. Άρη Κορμάνο, προσωπικό μαθητή του κ. Νίκου Ασκητή, από τους καλύτερους και πιο διακεκριμένους δασκάλους στο χώρο. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία 210-8032797

ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAEKWONDO ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, 11:00 πμ.

Ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει την ετήσια επίδειξή του στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (Ολυμπιονικών & Σ. Λούη, τέρμα Κισσάβου), την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11:00 πμ. Παρακαλούνται γονείς και παιδιά να βρίσκονται στο χώρο από τις 10:30 πμ.

 

Προσοχή:  Η παρουσία των αθλητών/-τριών είναι υποχρεωτική, καθώς εκτός από την επίδειξη θα γίνει και η απονομή ζωνών.

Ανακοινωση: Εξετασεις ζωνων στις 11 Ιουνιου

Στις 11 Ιουνίου 2011 και ώρα 10:00 πμ θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου οι Εξετάσεις ζωνών των μαθητών μας.