Η κυρία Ευσταθίου Μαρία είναι προπονήτρια του Α.Σ. Θησέας Βριλησσίων από το 1993, όταν άρχισε να καλλιεργείται στον σύλλογο το ολυμπιακό άθλημα τουTAE KWON DO. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης, με βαθμό 6ο Dan TAE KWON DO W.T.F., διπλωματούχος προπονήτρια Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Κατέχει επίσης 3ο Dan can ryu jiu jitsu, 3ο Dan okinawa karate, kick boxing.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Ξεκίνησε την πορεία της από το okinawa karate, όπου έφτασε στο 3ο Dan, εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε στο kick boxing και στο can ryu jiu jitsu, όπου της απονεμήθη το 3ο Dan και κατέκτησε και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Καναδά.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Επί πολλά έτη προπονούσε αθλητές και αθλήτριες στα προαναφερόμενα στυλ πολεμικών τεχνών, ενώ από το 1993 ξεκίνησε να προπονεί τους μαθητές της αποκλειστικά στο άθλημα του TAE KWON DO W.T.F., το οποίο, λίγα χρόνια μετά, επισημοποιήθηκε ως Ολυμπιακό Άθλημα. Από τότε είναι διπλωματούχος της σχολής προπονητών της Γ.Γ.Α, προϋπόθεση απαραίτητη που πρέπει να πληρεί κάθε δάσκαλος για να είναι νόμιμος και να μπορεί να εξασκήσει το επάγγελμα του προπονητή TAE KWON DO.
Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, συνεχίζει να επιμορφώνεται διαρκώς σε θέματα προπονητικής, τεχνικής, πρώτων βοηθειών και σε ό,τι αφορά στη σωστή εκπαίδευση των αθλητών του TAE KWON DO. Έχει αναδείξει πρωταθλητές και έχει συντελέσει στο να διαμορφώσουν οι μαθητές της ακέραιο χαρακτήρα, ήθος και ευγένεια.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΡΙΑ:

Επί οκτώ συνεχή έτη υπηρέτησε το άθλημα του TAE KWON DO ως Διαιτήτρια σε επίσημα πρωταθλήματα, διασυλλογικά και Πανελλήνια.