Καλοκαιρινο Camp 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP 2013 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5-12 ΕΤΩΝ

KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP 2013

thiseasΟ Αθλητικός Σύλλογος TAEKWONDO Θησέας Βριλησσίων, με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία στην καλλιέργεια του TAEKWONDO στην περιοχή των Βριλησσίων και την γνωριμία εκατοντάδων παιδιών με το ευγενές αυτό άθλημα, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP» για παιδιά 5-12 ετών. Η σχολή μας, αμέσως μετά το πέρας της σχολικής περιόδου, προσφέρει την δυνατότητα για καλοκαιρινή απασχόληση και αξιοποίηση του ελέυθερου χρόνου των παιδιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδι, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:30-16:00. Έναρξη προγράμματος: 17 Ιουνίου 2013. Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στην παραλία του Σχοινιά και στις εγκαταστάσεις της σχολής (300τμ., σε περιοχή χαμηλής όχλησης, με δυνατότητα στάθμευσης παραπλεύρως, κλιματισμός, αποδυτήρια & τουαλέτες αγοριών και κοριτσιών), επί της οδού Θεμιστοκλέους 6 στα Βριλήσσια.

Δεκτά γίνονται παιδιά από 5 έως 12 ετώνΗ γνώση TAEKWONDO δεν είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στο camp.

Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές, να παίξουν και να διασκεδάσουν στο νερό, μαθαίνοντας παράλληλα κολύμβηση. Η μεταφορά γίνεται με πούλμαν.

Στο χώρο της σχολής, κάθε μέρα, προβάλλεται ταινία καρτούν ή ντοκιμαντέρ. Όσα παιδιά θέλουν, μπορούν να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Ακολουθεί ενδεικτικό πρόγραμμα:

07:30-09:00  Άφιξη στο χώρο της σχολής – παιχνίδι

09:00-10:00  Αναχώρηση με πούλμαν για την παραλία του Σχοινιά

10:00-13:00 Θάλασσα, παραλία του Σχοινιά, ταεκβοντό, κολύμπι, παιχνίδια στο νερό

13:00-14:00 Επιστροφή στη σχολή

14:00-15:30 Προβολή ταινίας ή ντοκιμαντέρ, επιτραπέζια παιχνίδια & ζωγραφική

15:30-16:00 Αποχώρηση

Γενικές πληροφορίες:  Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν καθημερινά ένα μπουκαλάκι νερό, ένα σάντουιτς (συσκευασμένο) και ένα φρούτο. Μπορούν, επίσης, να φέρουν μαζί τους και δικό τους φαγητό, το οποίο θα καταναλώνουν μετά τις 13:00μμ., όταν θα έχουν τελειώσει οι αθλητικές δραστηριότητες. Η στολή (ντομπόκ) δεν είναι απαραίτητη κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1. Αίτηση εγγραφής και υπεύθυνη δήλωση γονέα για τη συμμετοχή στο καμπ

2. Βεβαίωση από παιδίατρο ή/ και δερματολόγο για τη συμμετοχή στην κολύμβηση και τις αθλητικές δραστηριότητες

Παρακαλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Σχολής, όπως μας δηλώσουν τις περιόδους που ενδεχομένως θα παρακολουθήσουν.

Πληροφορίες στη Γραμματεία: τηλ. 210-8032797. Θεμιστοκλέους 6, Βριλήσσια, ΤΚ 152 35  ΧΑΡΤΗΣ

Υπεύθυνη διεξαγωγής και συντονισμού του προγράμματος είναι η προπονήτρια του συλλόγου κ. Ευσταθίου Μαρία, 6ο Dan TAEKWONDO W.T.F., διπλωματούχος προπονήτρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, 3ο Dan okinawa karate, 3ο Dan can ryu jiu-jitsu.

Comments are closed.